Professionele bedrijfswebsites in jouw huisstijl

Voordat wij met je bedrijfswebsite starten, bevragen we je uitvoerig over de doelstellingen die je voor ogen hebt, en ook zijn je persoonlijke wensen belangrijk voor ons.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van moderne websites voor het MKB en de ZZPér website die naadloos aansluiten op je eigen huisstijl en goed werken op alle apparaten.
Wij bespreken vooraf de uitvoerbaarheid van je ideeën.

Wat kost een website?

Elke onderneming is anders. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfswebsite perfect aansluit bij jouw wensen, uitdagingen en kansen en de verwachtingen van je klanten. Wat kost die investering in je online succes? Je kunt in de basis uitgaan van een bedrag van +/- 1500 euro als je zelf benodigde informatie aan kunt leveren. Wil je extra stappen zetten om je website goed vindbaar te krijgen en een hoge positie in zoekmachines te verwerven? Dan kun je overwegen om professioneel SEO-webteksten voor je website te laten schrijven desgewenst aangevuld met en een(Adwords) campagne.

Kleuren en concept

We horen graag of je zelf bepaalde kleuren in gedachten hebt voor je website. En wil je daar nog rustig naar kijken: hier vindt je een overzichtelijke zie RGB kleuren tabel.
Webdesign B2B ontwerpt daarna eerst een conceptversie voor je website. Pas als je tevreden bent, zetten we de volgende stap in het proces.

Bouwproces

Als je het ontwerp van de website hebt goedgekeurd, begint de eigenlijke bouwfase. Het concept wordt daarbij omgezet in een template en op een tijdelijke online locatie geplaatst. Zo kun je de ontwikkeling van de website op de voet volgen en ons van aanvullende input voorzien. De nieuwste technieken worden verwerkt in je website, en natuurlijk maken wij het design responsive.

Testfase

Als de bouwfase is afgerond, krijgt je een inlogcode en kun je de website gaan testen. Werkt alles zoals je dat wilt? Zijn de gewenste functionaliteiten ingevoerd, en ook allemaal actief? Pas als er geen fouten meer worden aangetroffen, is je website klaar voor de afronding.

Missie geslaagd

Als de laatste aanpassingen zijn doorgevoerd, gaat je website online achter de jouw gekozen domeinnaam. De website is nu officieel in de lucht en kan door iedereen worden bezocht. Tijd voor de champagne!

Bel ons nu

Klinkt dit traject je goed in de oren?
Neem dan contact met ons op. Wij volgen deze stappen ook graag voor je nieuwe website.

Nieuwsgierig geworden?

Neem zo snel mogelijk contact met ons laat ons een vrijblijvende offerte voor je maken.