SSL-certificaten

secure your website

Zichtbaar beveiligd met SSL

Veilig, gecodeerd online verkeer inschakelen met behulp van SSL- certificaten

Niet weten hoe het moet? Wij helpen je graag!

onveilige website

Veilige website

In het huidige klimaat van inbreuken op de beveiliging van websites en webwinkels is het belangrijker dan ooit om een WORDPRESS of Joomla website te voorzien van SSL/ HTTPS het bekende zichtbare groene slotje. De aanstaande grote update van Google Chrome zal gefaseerd worden doorgevoerd (uiterlijk juli 2018 volledig voltooid) zal je website of webwinkel  markeren als “NIET VEILIG” indien er geen SSL certificaat aanwezig is.

Is jouw website of webwinkel al ge- update naar SSL/ HTTPS?

Wat kunt u doen?

Op uw hosting server dient u een SSL certificaat te installeren en te activeren. De certificaten van Lets encrypt zijn voor 80% van alle websites en webwinkel voldoende en bovendien nog gratis ook.

SSL Certificaat installeren

Dient het certificaat een uitgebreidere beveiliging te omvatten, dan zult u een betaalde versie moeten overwegen de prijzen lopen van 8 tot 200,00 euro per 12 maanden.

Na het installeren dient u ook uw website aan te passen zodat deze juist verwijst naar het certificaat en het groene slotje zichtbaar wordt. Vergeet niet om ook alle afbeeldingen die in de website aanwezig zijn onder het certificaat zichtbaar te maken.

Dit wil uw prospect of klant helemaal niet zien?

Het is aan iedere website of webwinkel eigenaar zijn eigen keus om wel of niet een SSL certificaat te gebruiken.
Indien u kiest om het achterwege te laten dan zal bij het aanroepen van uw website binnenkort de tekst ‘DEZE WEBSITE IS NIET VEILG’ indringend getoond gaan worden!
De tekst zal opnieuw verschijnen zodra het contact formulier geopend wordt, waar veelal toch ook uw contactgegevens staan!

Zal die bezoeker na deze indringende waarschuwing dit negeren en zelfs ook nog het contact formulier invullen?
Of gaat zij of hij toch liever op zoek naar een website die de waarschuwing niet geeft en dus wel veilig is?

Hoeveel leads of verkopen gaat u straks mislopen?

4 redenen om uw Website of  Webwinkel naar SSL/HTTPS om te zetten!

Veilig

Veiligheid

SSL beschermt uw sitegegevens en uw bezoekers. Het codeert gegevens die worden overgebracht via het web, zoals formulierverzendingen en betaal- creditcard- transacties, die cruciaal zijn voor de online veiligheid van u en uw klanten.

SEO Ranking vriendelijk

SEO/Ranking

Google is van mening dat het niet meer van deze tijd is om websites en webwinkels niet om te zetten naar SSL/HTTPS. Google geeft nu een SEO ranking boost om websites veilig te stellen. Simpel gezegd, websites en webwinkels voorzien van een SSL certificaat , zullen beter vindbaar zijn in zoekmachines zoals die van Google.

E-commerce vriendelijk

E-commerce

Als er betalingen worden gedaan via je websites of webwinkel, dan is een SSL/HTTPS certificaat een absolute must en voorwaarden om uw afnemers te beschermen en het vertrouwen te winnen.

SSL betaalbaar

Betaalbaar

In het recente verleden waren SSL certificaten erg kostbaar.

Vandaag de dag zijn de jaarlijkse kosten voor een SSL certificaat te overzien. De Lets Encrypt certificaten zijn zelfs sinds kort helemaal gratis, en zelfs te gebruiken op meerdere sub- domeinen.

Nog geen veilige website?

Neem zo snel mogelijk contact met ons op en laat ons een vrijblijvende offerte maken.