Workshop SEO, zo doe je dat

Goed online verkopen en geen klant meer missen

Goed online verkopen en geen klant meer missen?

Omdat elke klant er een is en jij geen klant wilt missen heb je een website (en misschien wel een webshop): jouw eigen etalage op het worldwide web. Als er gegoogeld wordt naar jouw producten, of de dienst die je aanbiedt, is het zaak dat jouw website bovenaan in de zoekresultaten verschijnt en dat zoekers klikken op de link die Google vertoont. Maar hoe krijg je dat nou voor elkaar?

In de workshop SEO, maak je website beter vindbaar , leren we je in 2 dagdelen hoe je jouw website optimaliseert voor zoekmachine number one on: Google.

In dagdeel 1 leer je hoe je de teksten SEO proof maakt voor je website. Tekst die geoptimaliseerd is voor Google, maar ook nog eens aantrekkelijk is voor je lezer en zorgt voor conversie & leads.
(Want zeg nou zelf: een website is leuk, maar een website die hoog rankt en zorgt voor verkoop is nog veel leuker).

In dagdeel 2 nemen we je mee in de (SEO) techniek die je aan de achterkant van je website moet toepassen om optimaal resultaat te behalen. Sitemaps maken, de laadtijd van je website versnellen, het belang van een goede 404-pagina en veel, veel meer.

Na deze workshop ben jij de concurrentie een paar flinke stappen voor

80% van de websites is niet geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google. Na het volgen van onze workshop kun jij je concurrenten dus een ferme tik uitdelen.

Je gaat naar huis met een dosis eye openers waar je U tegen zegt. Bij aanvang van de workshop maken wij samen een unieke rapportage van je website zodat je direct inzicht krijgt waaraan het in jouw website schort met betrekking tot SEO, tekst en vindbaarheid. Hoe je vervolgens jouw website optimaliseert heb je gedurende de dag van ons geleerd.

Na het volgen van de workshop heb je zoveel geleerd dat je zelf aan de slag kunt met handige plug-ins, tips & tricks die van jouw website een SEO-knaller maken. De tekst die je na het volgen van de workshop kunt schrijven is wervend, Google-friendly en verveelt je lezer nooit.

Wil je precies weten wat er nodig is om jouw website sneller te maken en hoe je de huidige ranking van je website kunt verbeteren? Zonder dat je voor elk wissewasje je webdesigner of een tekstschrijver moet inschakelen voor gedoe met domeinsterkte, alt-teksten en omgeving-SEO?

Schrijf je nu in en maak van je website een SEO-knaller!

Wanneer: In overleg te bepalen
Duur: 1 dag 9.30-12.30 – 14.00-16.00 uur
Kosten: € 295,00 ex. btw (incl. lunch)
Locatie: Alkmaar (NH)
Aantal deelnemers: minimaal 1, max 3