Het project Karin’s Catering

Cliënt heeft ons gevraagd haar eerder gebouwde website van een Joomla CMS te migreren naar WORDPRESS CMS.

Opdrachtgever struikelde namelijk over de complexiteit van haar Joomla website. Hierdoor kon zij de informatie op haar website niet snel bijwerken zonder hulp van derden. Steeds vaker werden zaken uitgesteld en uiteindelijk had zij een website online die geen goede afspiegeling van haar bedrijf was. De website was onveilig, niet responsive en niet meer bewerkbaar. Omdat ook het CMS niet meer ge-update werd, was de website een blok aan haar been geworden in plaats van een vrolijk visitekaartje.

Wanneer je met een niet langer ondersteunde Joomla versie blijft werken, is de kans op lekken, bugs, hackers en spamaanvallen heel erg groot.
Wanneer je gebruik maakt van een Content Management Systeem zoals Joomla of WORDPRESS, is het belangrijk om die ook regelmatig te onderhouden. Op die manier functioneert jouw website optimaal en voorkom je dat hij gehackt kan worden. Weet je niet hoe je dat moet doen? Neem dan contact met ons op; wij helpen je graag.
Informatie in de website dient actueel te blijven, zeker als het een bedrijfswebsite betreft. Om die reden hebben wij geluisterd naar de wensen van cliënte en haar geadviseerd om de website om te bouwen naar een WORDPRESS systeem.

Project Karin's Catering

Met de lancering van de nieuwe website heeft Karin zelf weer het beheer over haar site. Zo kan zij zich verder volledig bezighouden met wat zij het liefste doet: koken.

Karin’s Catering

Jarenlang werkte Karin als kok voor een zorginstelling. Mooi en dankbaar werk, want een lekkere maaltijd is overal een hoogtepuntje van de dag.
Na werktijd regelde zij voor vrienden en familie de hapjes en drankjes op hun feestjes. Iets wat Karin met veel plezier en passie deed. In 2009 besloot zij om van haar passie haar beroep te maken. Zo werd Karin’s Catering geboren.

De diensten van Karin catering zijn o.a.

  • Verzorgen van het Ontbijt ook op zondag
  • Verzorgen van de Lunch
  • Verzorgen van het Diner
  • en niet te vergeten de Borrel

Sta je zelf liever op het feest? Karin staat met liefde in de keuken! Neem contact op en laat jouw feest naar meer smaken!