In 2015 hebben de eigenaren van Kaaphoorncharters met ons contact opgenomen.
Na lang zoeken en onderhandelen deed zich de mogelijkheid voor om hun jachtverhuuractiviteiten verder uit te breiden door zich te vestigen in een nieuw in te richten verhuursteiger locatie aan de Schelphoek 4 in Hoorn genaamd Marina Hoorn.

Door ons is de volledige website ontwikkeld. Uitdrukkelijke wens van onze opdrachtgevers was dat de jachten op eenvoudige wijze overzichtelijk en snel vindbaar moeten zijn en eenvoudig te boeken zijn. Ook dient de website volledig mobiel te zijn. Om het boekingsproces met een paar klikken af te ronden is gekozen voor een externe boekingsmodule van de HISWA die in de website volledig is geïntegreerd.

Naast de website hebben wij de volgende diensten voor opdrachtgevers verzorgd: het logo, de bewegwijzering, de belettering van sanitairgroep, de vlaggen en baniervlaggen en beachflags ontwikkeld en verzorgd.

Diensten

Kaaphoornchaters

Een Zeilboot huren aan het IJsselmeer? dan is Kaaphoorn Charters zeiljachten & zeilboten verhuur in Hoorn het aangewezen adres.
Met de ligging direct aan het IJsselmeer is dit een uitstekend startpunt voor een zeiltocht met vrienden of familie of je zeilvakantie. Maar zij doen meer, niet alleen verhuren zij zeiljachten als HISWA lid en erkend CWO opleidingscentrum verzorgen zij ook zeilcursussen van beginner tot gevorderde.

De Verhuurvloot van Kaaphoorncharters

Bij Kaaphoorcharters kun je terecht voor de verhuur van een open zeilboot tot luxe jachten van 50 ft. Twijfel je tussen een 40 of 50ft geen nood als een van de weinige zeiljachten verhuurders aan het IJsselmaar kun je bij Kaaphoorn Charters zeiljachten & zeilboten verhuur op een doordeweekse dag gratis proefvaren.

Een greep uit de verhuurvloot

  • Olympische Klasse 470
  • Bavaria 34 Cruiser
  • Catalina 36 MKII 2000
  • Bavaria 47 cruiser