Irax VASTGOED & CONSULTANCY

Eigenaar Irakli Chikladze van Irax Vastgoed & Consultancy was om een aantal redenen niet erg gelukkig met zijn website. Zoekmachines zoals Google lieten de site links liggen, de laadtijd was traag en de teksten moesten nodig herschreven worden. Ook visueel kon er heel wat verbeterd worden.

Onze uitgebreide bracht precies in kaart waar het aan schortte en op welke punten we de website aanzienlijk beter konden laten presteren. Om te beginnen kozen we samen voor een nieuw (betaald) template; nu waren we af van de beperkte mogelijkheden van de free version en de niet te verwijderen, ongewenste, reclame die daarin was ingebakken.

Project Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard

We voorzagen de website van de benodigde plug-ins en wenselijke scripts (die nu eenvoudig aan de broncode waren toe te voegen) voor een optimale werking van de site. Ook de mobiele versie ziet er nu goed uit, iets waar in eerste instantie niets aan veranderd kon worden.

Domain Mapping
zoekwoordrijke domeinnamen
IRAX-Ipad
Project Irax

Irax VASTGOED & CONSULTANCY

Voor de SEO, het optimaliseren van de vindbaarheid in zoekmachines, installeerden we de plug-in Yoast SEO en een aantal scripts: zo zorgden we ervoor dat zoekmachines de website goed kunnen indexeren (oa door het maken van een sitemap). Irax

De tekst op de website lieten we herschrijven door een SEO-gecertificeerde tekstschrijver. De tekst werd nu aantrekkelijk om te lezen en voorzien van de nodige keywords (long tail en short tail). Aan de achterkant van de website zorgde de tekstschrijver voor pakkende page titles en zgn snippets (wat de zoeker te zien krijgt als bv Google je tevoorschijn tovert in de SERP’s (Search Engine Result Results Page, oftewel zoekresultaten).

Tot slot:

Al met al hebben we de website op een aantal fronten een flinke boost kunnen geven; vindbaarheid, snelheid én look & feel.