Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V.

Cliënt is in het bezit van meerdere zoekwoordrijke domeinnamen die hij graag wenst te gebruiken door ze te laten doorverwijzen naar zijn website (redirect 301). Een domeinnaam kan pas waarde opbouwen wanneer hier ook een pagina met voldoende content aan gekoppeld is. met een simpele doorverwijzing (301) is dit niet het geval. Niet onbelangrijk is om te weten dat zoekmachines zullen de informatie op een pagina met content moeten kunnen lezen en dit is namelijk niet het geval wanneer een domein rechtstreeks doorgestuurd (geredirect 301) wordt naar een ander domein.
Om die reden hebben wij gekozen voor de techniek van Domain Mapping in deze website toe te passen.

Voordeel van deze techniek is dat de permalink van zoekwoordrijke domeinnaam automatisch wordt aangepast en de juiste pagina binnen de hoofdwebsite wordt getoond. Dit heeft als bijkomend voordeel dat er eenvoudig naar de domeinnaam pagina’s gelinkt kan en worden en dat zoekmachines altijd de juiste URL zullen opnemen in hun zoekresultaten kort gezegd goed zullen indexeren juist omdat er content in de pagina aanwezig is, en deze op ieder moment kan worden aangepast indien dit wenselijk is.

Het gebruik van zoekwoordrijke domeinnamen heeft vaak als doel om op een specifiek term goed vindbaar te worden in de zoekresultaten. In veel gevallen kan een enkele pagina gekoppeld aan een domeinnaam al voor mooie resultaten zorgen.

Project Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard

Gebruikers stellen aan websites hoge eisen, de laadsnelheid van iedere pagina mag vooral niet te lang duren ongeacht met welk apparaat er wordt gezocht. De zoekfunctie moet snel tonen wat de gebruiker zoekt.

Voordat doel is de website responsive geoptimaliseerd en is er veel aandacht geschonken aan mogelijke zoektermen en woorden waar gebruikers veel opzoeken.

Domain Mapping
zoekwoordrijke domeinnamen
Project Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V.

Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V.

Het totaalgemak van één facilitair dienstverlener voor al uw schoonmaak en bedrijfsdiensten

Veel bedrijven bieden schoonmaakdiensten aan, daar is Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. zeker niet uniek in. Maar waaar onderscheiden zij zich dan wel? Zij zijn benieuwd waar de opdrachtgever nu écht naar op zoek is. Of het nu gaat om het verzorgen van uw gebouw of project. Vaak is dit namelijk meer dan alleen schoonmaak. En dan bent u bij Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. aan het juiste adres!

De voordelen liggen voor de hand. Alle werkzaamheden en disciplines worden voor de opdrachtgever op elkaar afgestemd en georganiseerd, zo heeft de opdrachtgever maar met één aanspreekpunt te maken en alle uitgevoerde werkzaamheden vindt u overzichtelijk terug op één verzamelfactuur. Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. is een professionele dienstverlener met meer dan 25 jaar ervaring.

Met het complete pakket facilitaire diensten ontzorgen zij uw organisatie. Daardoor kunt u zich volledig focussen op uw kernactiviteiten.