Webshop Bas Witgoed verkoop en reparatie

Een professioneel ogende website is een must als je ook een fysieke winkel hebt en A merken voort.
Wij hebben de opdrachtgever geadviseerd om meer structuur aan te brengen in zijn webshop de product beter te presenteren, de overbodige informatie achterwege te laten. Een product omschrijving dient ontdaan te zijn van overbodige informatie die je klanten toch niet gaan lezen, de informatie dient kort en bondig zijn.

Producten worden beheerd met extra plug-in, hiervoor kan onze opdrachtgever zijn te voeren producten actueel houden en eenvoudig meerdere producten importeren of exporteren bulk prijsaanpassingen doorvoeren, alle producten zijn aan te passen vanuit een Excel-sheet.

Import – Export en bulk aanpassingen van de gevoerde producten

In en export producten plug-in
laptop Bas Witgoed excel-sheet

Producten worden beheerd met extra plug-in, hiervoor kan onze opdrachtgever zijn te voeren producten snel actueel houden en eenvoudig meerdere producten importeren of exporteren en/of bulk prijsaanpassingen doorvoeren. Alle producten zijn simpel te beheren en aan te passen vanuit een Excel-sheet.

Gebruikers stellen aan hoge eisen aan webshops, de laadsnelheid van iedere pagina mag vooral niet te lang duren ongeacht met welk apparaat er wordt gezocht. De zoekfunctie moet snel tonen wat de gebruiker zoekt.
Voordat doel is de webshop responsive geoptimaliseerd en is er veel aandacht geschonken aan mogelijke zoektermen en woorden waar gebruikers veelal opzoeken.

Alle product foto’s zijn zeer kritisch bekeken en daar waar wenselijk vervangen door een betere.

Baswitgoed laptop homepage
Baswitgoed laptop product
Baswitgoed laptop product

Bas Witgoed reparatie & verkoop

Bas Witgoed reparatie en verkoop heeft ook een fysieke winkel in Krommenie, waar een breed aanbod van Witgoed in de showroom wordt getoond en u als klant vakkundig en in alle rust deskundig wordt geadviseerd.

Ook voor onderdelen kunt u altijd contact opnemen met Bas Witgoed heb ik niet bestaat niet is het moto van Bas Witgoed.

Naast de verkoop van Witgoed is er ook een eigen reparatie team.
Goed om te weten is dat Bas Witgoed in Krommenie al meer dan 8 jaar gespecialiseerd in reparatie van Witgoed, zoals wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten, vriezers, en fornuizen of het nu een inbouw of losstaande apparaat is voor Bas Witgoed geen probleem.

  • Bas Witgoed rekent geen voorrijkosten,
  • Bas Witgoed staat voor een snelle en betaalbare reparatie,
  • Vaste onderzoekskosten ongeacht tijdsduur,
  • Prijsopgaaf vooraf,
  • Reparatiewerkzaamheden geschiede onder garantie,
  • Uitleen machines op voorraad.