Project omschrijving

Project Rijschool Dutch Krommenie

Rijschool Dutch is de rijschool voor motorrijlessen in Krommenie.

Sinds 2007 is Werner Hollander actief als zelfstandig motorrijles instructeur, vanaf het begin heeft hij het belang van een website nooit onderschat. Mede door de vele mond op mond reclame en de goede vindbaarheid van de website hebben veel nieuwe leerlingen de weg naar de rijschool gevonden.

Sinds de verplaatsing van de rijschool van Zaandijk naar Krommenie en uitbreiding van les activiteiten heeft Werner ons in 2018 benaderd om het reguliere onderhoud op te pakken.

Door de vele aanmeldingen ontstond de behoefte om een nieuwe website met een eigentijdse look te ontwikkelen. Omdat de oude inmiddels wel enigszins gedateerd was (8 jaar oud)  hebben wij in overleg een nieuw website concept voor rijschool Dutch ontwikkeld. Door onderzoek werd er vastgesteld dat ruim 90% van de bezoekers aan website van rijschooldutch  gebruiken maken mobiele apparaten om een rijschool en lespakketten te zoeken of zich direct aan te melden. Dit waren voor ons de uitgangspunten  in de opzet van de nieuwe website veel aandacht te besteden aan de mobiliteit en vindbaarheid.