Project omschrijving

Project Rijschool Dutch Krommenie

Rijschool Dutch is de rijschool voor motorrijlessen in Krommenie.

Sinds 2007 is Werner Hollander actief als zelfstandig motorrijles instructeur, vanaf het begin heeft hij het belang van een website nooit onderschat. Mede door de vele mond op mond reclame hebben veel leerlingen de weg naar de rijschool gevonden. Ook de website heeft zijn bijdrage geleverd aan zijn gestage groei.

Sinds de verplaatsing van de rijschool naar Krommenie en uitbreiding van de les activiteiten heeft Werner ons in 2018 benaderd om het reguliere onderhoud op te pakken,  zeker nu hij er veel last ondervond van maleware en extreem veel spam berichten waardoor er met regelmatig mail berichten werden gemist. Door de grote vraag ontstond ook de behoefte een nieuwe website met een eigentijdse look. Nu de oude inmiddels wel enigzins gedateerd was (8 jaar oud)  hebben wij in overleg een nieuw website concept voor rijschool Dutch ontwikkeld. Door onderzoek werd er vastgesteld dat ruim 90% van de bezoekers aan zijn website  gebruiken maken mobiele apparaten om een rijschool en lespakketten te zoeken of zich aan te melden. Dit waren voor ons de uitgangspunten  in de opzet van de nieuwe website.

Rijschool Dutch Krommenie

Rijschool Dutch verzorgt zowel motor- als autorijlessen in de Zaanstreek.

De auto en motoren waarmee bij rijschool Dutch les wordt gegeven is een Renault Capture en Kwaasaki ER N en de Kawasaki Z650. De Auto en motorrijlessen worden in de regio Zaanstad gegeven. Voor de motor cursisten lessen hebben ze bij de rijschool helmen en motorkleding in bruikleen beschikbaar

De rijschool is per auto goed bereikbaar met parkeerplaats voor de deur en geen parkeerkosten. Ook met openbaar vervoer is het makkelijk te doen, de rijschool ligt 30 meter van de bushalte( lijn 69).
Het opstapadres voor de motorrijlessen is Titofstraat 19 1562 BK in Krommenie. Voor de autorijlessen spreken we een ophaalplaats af of we starten vanaf de Tttofstraat. Het voordeel van deze locatie is ook dat het in een rustige woonwijk ligt om de eerste rijles uurtje kunt beleven.

Voor meer informatie
Neem dan contact op! Bel direct 06-11372788.

Bekijk project