Na lang zoeken en onderhandelen deed zich de mogelijkheid voor om hun jachtverhuuractiviteiten verder uit te breiden door zich te vestigen in een nieuw aan te leggen haven en verhuursteigers in te richten op de  locatie aan de Schelphoek 4 in Hoorn “Marina Hoorn”. Inmiddels is de Schelphoek uitgegroeid tot een waar Watersport paradijs direct aan het IJsselmeer en op luttele meter van het stadje Hoorn.

Door ons is de volledige website in Nederlandse en de Duitse taal ontwikkeld.

Uitdrukkelijke wens van de opdrachtgevers was dat de verhuurjachten op eenvoudige wijze overzichtelijk en snel vindbaar moeten zijn en eenvoudig te boeken zouden zijn. Ook dient de website volledig mobiel te zijn. Om het boekingsproces met een paar klikken af te kunnen ronden is gekozen voor een externe boekingsmodule van de HISWA en deze te in de website volledig te integreren.

Naast de website hebben wij de volgende diensten voor opdrachtgevers verzorgd: het logo, de bewegwijzering van de haven, de belettering in de haven van de toilet gebouwen, de sanitairgroep, ook hebben wij het ontwerp van de vlaggen en baniervlaggen en beach- flags ontwikkeld en verzorgd.