Project omschrijving

Project Kaaphoornchaters

In 2015 hebben de eigenaren Flip en Sicco van Kaaphoorncharters met ons contact opgenomen.
Na lang zoeken en onderhandelen deed zich de mogelijkheid voor om hun jachtverhuuractiviteiten verder uit te breiden door zich te vestigen in een nieuw in te richten verhuursteiger locatie aan de Schelphoek 4 in Hoorn genaamd Marina Hoorn. Inmiddels is de Schelphoek uit gerooid tot een waar Watersport paradijs direct aan het IJsselmeer.

Door ons is de volledige website ontwikkeld.

Uitdrukkelijke wens van onze opdrachtgevers was dat de verhuurjachten op eenvoudige wijze overzichtelijk en snel vindbaar moeten zijn en eenvoudig te boeken zijn. Ook dient de website volledig mobiel te zijn. Om het boekingsproces met een paar klikken af te ronden is gekozen voor een externe boekingsmodule van de HISWA te implanteren in de website volledig te integreren.

Naast de website hebben wij de volgende diensten voor opdrachtgevers verzorgd: het logo, de bewegwijzering, de belettering in de haven en de sanitairgroep, ook hebben wij het ontwerp van de vlaggen en baniervlaggen en beach- flags ontwikkeld en verzorgd.

Volledig responsive website ontworpen & vormgegeven.
CSS voor meerdere onderdelen van de website herschreven en aangepast naar wensen van de opdrachtgevers.
Implementatie HISWA boekingsmodule

Logo
Baniervlaggen Beachvlaggen
Bewegwijzering
Belettering sanitairgebouw

Kaaphoornchaters

Een Zeilboot huren aan het IJsselmeer? dan is Kaaphoorn Charters zeiljachten & zeilboten verhuur in Hoorn het aangewezen adres.
Met de ligging direct aan het IJsselmeer is dit een uitstekend startpunt voor een zeiltocht met vrienden of familie of je zeilvakantie. Maar zij doen meer, niet alleen verhuren zij zeiljachten als HISWA lid en erkend CWO opleidingscentrum verzorgen zij ook zeilcursussen van beginner tot gevorderde.

De Verhuurvloot van Kaaphoorn charters

Bij Kaaphoorn charters kun je ook terecht voor de huur van een open zeilboot tot luxe jachten.

Een greep uit de verhuurvloot

  • Olympische Klasse 470
  • Bavaria 34 Cruiser
  • Catalina 36 MKII 2000
  • Bavaria 47 cruiser
Bekijk project