Website Tools

Google Analytics

Google analytics

Google Analytics is een van de waardevolle onmisbare gratis website tool die je als website beheerder waardevolle informatie en inzichten over de gedragingen van je bezoekers verstrekt. In iedere website of webshop bouwen wij deze altijd kosteloos in voor onze klanten.
Met Google Analytics krijg je informatie waarmee je het maximale uit de gebruikers kunt halen, zo geeft het inzicht die je bijvoorbeeld via AdWords campagne naar de website hebt gehaald of weten op welke zoekwoorden je bezoekers gebruiken en klikken.

Lees meer

Google Adwords

Google Adwords

Met Google Adwords kunt u advertenties plaatsen naast de zoekresultaten van Google.

Lagere klikprijzen en toch meer bezoekers hoe werkt dat? Relevantie, Relevantie! en nog eens: Relevantie!

Alles draait dus om relevantie.
Als de advertenties NIET relevant zijn betaalt u al snel 2-3 keer méér voor een klik dan de concurrent!. Maar ook dient uw website voordat u start met AdWords technisch op orde zijn. Helaas komen wij te vaak websites en webshops tegen die technisch te wensen overlaten.  Advies nodig bel ons gerust 075-7200810 mailen kan natuurlijk ook

Lees meer

Laadsnelheid website of webshop

laadsnelheid van een website

Een betrouwbare tool om de laadsnelheid van een website of webshop goed in beeld te krijgen.
Deze tool geeft een goed inzicht wat de laadsnelheid is maar ook wat er verbetert kan worden om de geconstateerde knelpunten binnen de website of shop op te lossen en om laadsnelheid substantieel te verbeteren. Onderzoek bij verschillende websites gaf dat heel concreet in omzetcijfers aan.

Soms is het verwarrend u gebruikt een snelle internet verbinding en op het oog laadt de website snel, maar bedenk dat het wel uw internet aansluiting is en niet die van de gebruikers op uw website. De beste manier om te zien hoe Google de snelheid van uw website daadwerkelijk waarneemt,  is door regelmatig maar zeker 1 x per maand de meeting preformance test te draaien.

De conclusie luidt een snelle website kan je omzet aanzienlijk verbeteren iedere seconde dat hij sneller laadt levert 7% – 27% meer conversie op. Zoekmachines zoals Google  hebben al eerder aangekondigd dat zij in hun algoritme de laadsnelheid zwaar laten meewegen in de ranking van een website of webshop.

Lees meer