Hoe Webdesign B2B te werk gaat?

Voordat wij met uw website starten, bevragen we u uitvoerig over de doelstellingen die u hebt, en over uw persoonlijke wensen.
Wij bespreken met u de uitvoerbaarheid van uw ideeën. En natuurlijk delen we onze expertise met u.

Kleuren en concept

We horen graag of u zelf bepaalde kleuren in gedachten hebt voor uw website. En wilt u daar nog rustig naar kijken: hier vindt u een overzichtelijke zie RGB kleuren tabel.
Webdesign B2B ontwerpt daarna de conceptversie van uw website. Pas als u helemaal tevreden bent, zetten we de volgende stap in het proces. Niet eerder.

Bouwproces

Als u het ontwerp van de website hebt goedgekeurd, begint de eigenlijke bouwfase. Het concept wordt daarbij omgezet in een template en op een tijdelijke online locatie geplaatst. Zo kunt u de ontwikkeling van uw website op de voet volgen en ons van aanvullende input voorzien.

Testfase

Als de bouwfase is afgerond, krijgt u een inlogcode en kunt u de website gaan testen. Werkt alles zoals u dat wilt? Zijn de gewenste functionaliteiten ingevoerd, en ook allemaal actief? Pas als er geen fouten meer worden aangetroffen, is uw website klaar voor de afronding.

Missie geslaagd

Als de laatste aanpassingen zijn doorgevoerd, gaat uw website online op de door u gekozen domeinnaam. De website is nu officieel in de lucht en kan door iedereen worden bezocht. Tijd voor de champagne!

Bel ons nu

Klinkt dit traject u goed in de oren? Neem dan contact met ons op. Wij volgen deze stappen ook graag voor úw nieuwe website.

  • Vul uw gegevens in, en u wordt zo spoedig mogelijk door ons gebeld.

  • * Is een verplicht in te vullen veld.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Werkwijze websiteontwikkeling