Wij leren MKB’ers om het zelf te doen!

Dankzij onze In house traning maakt u beter gebruik van uw WordPress of Joomla-website.
U snapt uw CMS beter. Sterker nog: wij leren u het werken in een CMS en zult het na onze training ook leuk gaan vinden.

Wij leren U hoe u uw website beter vindbaar maakt voor Google. Het gevolg? Meer bezoekers, een hogere conversie en meer online omzet voor uw onderneming!

Meer CMS kennis voor het MKB

De in house trainingen zijn bedoeld voor MKB-bedrijven die de Joomla of WordPress kennis van hun medewerkers sterk willen verbeteren. U investeert in de kennis van uw organisatie.  De in house training is bedoeld voor alle MKB-bedrijven die actief op internet zijn.

Iedere training is anders, want ieder bedrijf is anders. Soms hebben medewerkers heel gerichte vragen, bij andere onderneming starten we bij de basis van WordPress of Joomla. Ingewikkelde materie maken we begrijpelijk. U hoeft niet te weten hoe alles technisch werkt, als u er maar goed mee kunt werken.

Vragen die regelmatig in onze trainingen aan bod komen:

  1. Hoe werk ik met het CMS ?
  2. Hoe installeer ik snel plugins- modules en hoe werk ik daarmee?
  3. Wat zijn extensies, hoe werkt dat?
  4. Hoe maak ik een artikel snel en mooi op en plaats die online?
  5. Hoe creëer ik in een handomdraai de juiste ‘look en feel’ voor mijn website?
  6. Hoe werk ik met meerdere templates?

Uw CMS begrijpen?

Wat mag u van onze training verwachten?
Uiteindelijk geeft de training meer grip op uw websitebeheer. U signaleert tijdig fouten en lost de problemen zelfstandig op. Uw CMS heeft geen geheimen meer, maar werkt juist in uw voordeel. U begrijpt uw CMS. U weet hoe u een artikel en een afbeelding plaatst, wijzigt artikelen en weet deze aantrekkelijker te maken. Kortom: u ervaart meer plezier in contentcreatie, creëert content die uw doelgroep aanspreken en zorgt dat de inhoud tiptop in orde is.

Betere website en beter gevonden worden dankzij onze expertise

U wilt volledige controle over uw CMS? Een mooie, afwisselende, spannende en duidelijke WordPress of Joomla-website? Maak dan kennis met onze CMS-experts.

Ik wil meer informatie