Website Advies2019-10-09T20:17:40+02:00

Waarom een Website Advies

Met een gedegen website advies maken wij inzichtelijk waar de focus voor uw business ligt en vertalen dit in een werkbaar concept.
De doelen hiervan zijn simpel: omzet verhoging, meer naamsbekendheid, meer structuur en duidelijkheid om de belangrijkste onderdelen van het bedrijf in de spotlights te zetten. Wij adviseren graag over het verbeteren, optimaliseren en aantrekkelijker vormgeven van uw websites zodat deze succesvol zal zijn op internet.

Haal eruit wat er in zit

Uw website is een krachtige lead machine. Echter, machines hebben ook onderhoud en moderniseringen nodig om optimaal te kunnen blijven presteren en om voor langere tijd rendement op te leveren.
Een weldoordachte website verkoopt uw product of dienst!

Realiteit

Meer dan 85% van de ondernemers haalt niet uit hun website en daarmee hun online activiteiten wat er aan potentie in zit.

Dat is géén onwil, maar spruit veelal voort uit traditioneel denken, In adviesgesprekken met ondernemers horen wij vaak: “Onze website is een online visitekaartjeNee, wij hebben geen inzicht welke bedrijven de website bezoeken, welke pagina’s interessant zijn voor onze bezoeker en waar ze de website verlaten.  Ook hebben wij geen inzicht of het eerste bezoek ook een vervolg heeft gekregen.”

Maak het inzichtelijk

De “Sales Feed Tool” geeft u direct inzicht over wie uw website bezoekt. Deze tool is voor iedere B2B ondernemer een must om het gedrag van zijn website bezoekers inzichtelijk te krijgen, en waardevolle verkoop leads te verkrijgen!

Optimaliseren van een website of webshop

Website of webshop verbetering en de optimalisatie hiervan is een vak apart. Meten is weten is een bekend gezegde.
Wij analyseren uw website, geven u advies over de te volgen lijnen van verbetering zo ook de analyse van de te gebruiken zoekwoorden voor uw product of dienst, de in te zetten marketing tools om tot succesvolle leads uit uw website te komen en deze om te buigen in omzet..

Een gedegen website advies is een investering die zich snel terugbetaald, maak vandaag nog een afspraak voor een website advies en verdien vanaf morgen meer geld met uw website dan u ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Bel mij terug