Project omschrijving

Eigenaar Irakli Chikladze van Irax Vastgoed & Consultancy was om een aantal redenen niet erg gelukkig met zijn website. Zoekmachines zoals Google lieten de site links liggen, de laadtijd was traag en de teksten moesten nodig herschreven worden. Ook visueel kon er heel wat verbeterd worden.

Onze uitgebreide scan bracht in kaart waar het aan schortte en op welke punten we de website aanzienlijk beter konden laten presteren. Om te beginnen kozen we samen voor een nieuw (betaald) template; nu waren we af van de beperkte mogelijkheden van de free version en de niet te verwijderen, ongewenste, reclame die daarin was ingebakken.

De tekst op de website lieten we herschrijven door een SEO-gecertificeerde tekstschrijver. De tekst werd nu aantrekkelijk om te lezen en voorzien van de nodige keywords (long tail en short tail). Aan de achterkant van de website zorgde de tekstschrijver voor pakkende page titles en zgn snippets (wat de zoeker te zien krijgt als bv Google je tevoorschijn tovert in de SERP’s (Search Engine Result Results Page, oftewel zoekresultaten).

Tot slot:

Al met al hebben we de website op een aantal fronten een flinke boost kunnen geven; vindbaarheid, snelheid én look & feel.