Onderhoud Website of Webshop

Onderhoudsabonnement

Maandelijks komen er wel verbeterde versies van de door jouw gebruikte plugins voor je website uit. Kwaadwillende zijn vooral op zoek naar de zwakke plekke in de beveiliging van je website of je webshop, vandaar dat wij vaak signaleren dat zij om die reden erg vaak de contactformulieren gebruiken om naar binnen te komen in een websites of webshop.  Met onze verschillende onderhoudsabonnementen zorgen wij voor een probleemloos goed beveiligde werkende website of webshop en daarom kiezen wij voor beveiliging op hoog niveau. Om die redenen geven we je een ruime keuze wat je zelf kunt doen of wat je toch liever door de professionals van Webdesign B2B laat doen.

Ook uw Joomla of WordPress website heeft daarom onderhoud nodig. Om de beveiliging van je website of webshop optimaal en up-to-date te houden is het daarom wel noodzakelijk om je website adequaat te onderhouden. Heb je de tijd en vindt je het leuk dan kun je veel zelf doen, ben je toch liever bezig met je corebusiness in plaats van aan je website te werken, dan bieden wij je de keuze uit 3 soorten van onderhoudspakketten deze onderhoudspakketten sluiten volledig aan op jouw wensen het Basic onderhouds-abonnement van Web Design B2B is een uitstekende oplossing voor weinig geld.

Wil je het volledig beheer van je website helemaal niet zelf doen, maar dit maandelijks snel en professional laten uitvoeren,  dan bieden wij je de keuze uit ons Standaard of Ultimate onderhoudsabonnementen.  Uitleg van de verschillende onderhoudspakketten vind je onder de tabbladen.

Onderhoudpakket aanvragen

Website & Webwinkel onderhoudspakketten & prijzen

Onderhoudpakket aanvragen